Activities Notes

Activities Notes :
STATUS : LATEST / CURRENT Activities | Title : Activity @ SEDIM 08102011 | Masa & Tarikh : 11:00AM 8 Oktober. | Tempat : Lata Air Deras Sedim, Kedah Darul Aman. | Aktiviti : Berbentuk Perkelahan, BBQ ..  More Info ...

Nov 17, 2009

Next REUNION100 GATHERING

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera semua,


Sudah kembali lagi REUNION100 GATHERING dicadangkan pada 1,2 dan 3 januari.
MAKLUM BALAS dari semua diharapkan untuk idea2 yang mantop.
Antara yang perlukan perbahasan semua adalah seperti berikut :

Tarikh : Dicadangkan pada 1, 2 dan 3 HB Jan 2010.
1 hb jumaat untuk berikan lebih ruang pada mereka dari KEDAH untuk
berkumpul lebih awal dan jalankan aktiviti / Gather dahulu. Kesempatan ini juga
boleh diambil yg lain untuk cuti awal dan bersama. (apa kata org Kedah ?)
2 hb adalah hari Rasmi untuk aktiviti2 Utama dijalankan.
3 hb aktiviti akhir cth bersantai, meeting next Gather dll ...

Tempat : Sri Intan Tg Bungah (Penang) near to a beach

DANA : Dicadangkan antara RM 20 - RM 25.
Perbelanjaan utama adalah untuk JAMUAN, SOUVENIRS, HADIAH & AKTIVITI.

PENGINAPAN : Bagi yang berminat untuk bermalam - 2 rooms apartment
(Besar dan masih selesa jika nak sumbat 10 orang)
Sri Intan Tg Bungah (Penang) near to a beach
Tempahan awal : 50% after discount Rate TM Staff (SMS pada Azzam))
VIP Suite : RM 165
Management Suite : 140
Executive Suite: 115

AKTIVITI : Terbuka untuk Cadangan

..............................................................................................................................................................

Nov 15, 2009

Jemputan Perkahwinan Zaituliza(kakak naimah)

Assalammualaikum...

Walimatul urus...Buat semua teman2 dan sahabat2warga tm yang mengenali NAIMAH dan kakak naimah minta sila ke majlisperkahwinan Zaituliza(kakak naimah) dgn Mohd Najib di No 29 Lorong 11Taman Bakar Arang,Sg Petani..
Minta sila semua bg memeriahkanmajlis..Terima kasih..Sebarang Pertanyaan0195039787/0124367867

..... (naimah)('',)
naimah razak

Aug 22, 2009

Uploaded FOTO BBQ

Salam semua. Updated dah upload foto BBQ dari bob camera. Namun tak dapat lagi upload dari camera Sue kerana limited space 50MB permonth.
So bulan depan pun dah nak sampai, akan upload lagi lepas ini.
http://www.flickr.com/photos/reunion100/sets/72157621983227281/

BBQ FOTO - BOB CAMERA

Part 1 hanya dapat upload gambar dari camera bob dahulu kerana storage limited 50MB sebulan.
FOTO BBQ FIESTA di galeri Flikrs

Aug 17, 2009

Noraliza M.Rusdi BABY

Just nak update Ija's baby for News kt Reunion 100...

Nama : Muhammad Sufi Hakim Bin Mohd Nor Azam
D.O.B : 7 May 2009











Aug 15, 2009

BBQ The Makin


Bagi mereka yang tak dapat pergi ke BBQ nanti jangan sedih sebab kita masih ada annual Reunion100 Ujung Tahun Nanti.
Bagi yang hadir diucapkan selamat ber BBQ / Berjumpa dan berhati-hati dalam perjalanan datang dan pergi.
Persediaan duit kutipan ditangan last RAbu lepas adalah sebanyak 12082009 RM350.00.
Kelmarin sabtu 15082009 Bob, Zam, Fad, Miza dah pergi beli brg2 kat tesco. Barang at around RM120.69 dan ayam mineral dan kordial at RM 152.83. Ada balance dalam RM47 untuk perbelanjaan luar jangka.
Buat kawan2 yang hadir jngan lupa bawalah sedikit sumbangan makanan2 iklas dari semua maklumlah kita ni ala2 NGO mana ada peruntukan.
See All ...




Aug 8, 2009

BBQ FIESTA

Updated .. BBQ FIESTA

Setakat Ini setelah tidak mendapat sambutan dari anggota SSCC, Majoriti telah cadangkan agar kutipan dibuat bagi memenuhi danlebih meriahkan Aktiviti. Antaranya :-

*Kutipan : RM10 untuk setiap peserta
* Setiap peserta adalah sangat digalakkan untuk membawa tambahan dan sumbangan makanan sendiri untuk menambah koleksi2 bahan yang sedia ada.

Kutipan dan senarai nama akan mula dibuat pada 10 August 2009 (isnin). Sekitar RM400 jumlah tidak rasmi akan dapat dikumpul dikira cukup banyak untuk menampung kos aktiviti. Kira mewah lah jugak.

Jumlah peserta yg sedia ada adalah 40 orang dan jumlah yang akan hadir dijangka sekitar 60 Orang

Updated .. New blog.. News

Satu blog tambahan untuk updated informasi berkenaan apa2 berita tentang rakan2 dan juga aktiviti telah diwujudkan. Ini bagi menampung pertambahan maklumat dan untuk elakkan pertindihan dan communication break.

url : http://reunion100-news.blogspot.com

Seperti biasa adalah amat digalakkan bagi yang berminat untuk register sebagai blogger untuk posting berita2 terkini /gosip2 terkini tentang rakan2 aktivi2 rakan REUNION100.

Blogreel rakan2 akan dimuatkan dimana satu kolum akan paparkan berita2 terkini dari blogest rakan2, setting mana yang paling terkini updated blog akan posting mereka akan berada ditempat yang teratas.

Side blog terbaru ni akan gunakan minima templet untuk mudahkan modifikasi.

tq,
editorial...

Jul 11, 2009

BBQ FieStA


:: INFo ::
TARIKH : 16 August 2009
TEMPAT : BEACH - Sebelum JT Jerejak (Maps)
MASA : Boleh lah Berkumpul dari Jam 11AM
BBQ Dijangka bermula thg Hari

.. SEMUA ADALAH DIJEMPUT ..
* ETIKA PEMAKAIAN - MENUTUP AURAT & SOPAN *
* PERGAULAN - DIJAGA antara BUKAN MUHRIM *

:: MENU * SPONCOR * PRODUCED ::

BBQ Ayam : OK .. BERES *
BBQ Daging : ? * Jagung : ?

* Sosej Daging Burger dll : In Progress
* Junk Food :OK .. BERES
* Mineral Water :OK .. BERES
* Drinks : ?
* sandwich : ?
* Gift :?
* Permainan : In Progress
Peralatan BBQ : OK
* Pingan, Sudu, Cawan, Plastic Sampah, Tikar *

: PARCITIPANT :
- counting in progress -


:: ACTIVITI * AGENDA ::
:: Libur
:: Aktiviti n Permainan

:: Bentuk j/k (jawatankuasa) untuk urusan dan
perbincangan
reunion100 seterusnya

Jul 1, 2009

Updated

Currently Mr. Kayzach have been added as Authors/Members of REUNION100 BLOG . Mr. Kayzach Profile . Boleh contact @ Mrkayzach@gmail.com. Mr. Kayzach boleh updated members news..etc... from menara rebong dan sewaktunya. Please contact him if u all nak update anythings ...



Also updated adalah beberapa blog2 member yang aku baru dapat terjah url2 mereka .... zahari aka zahari & Azlin dah tak keja sini. Blog2 diaorang masih masih kat sini.

ShahrulHairin.Ahmad NoorMazira.Noor Shatiroh.Saad Zahari-Panda Azlin.Kamaruddin


Profile menggalakkan. Setakat ni belum updated lagi yang terbaru.


Ramai sungguh yg resign bulan lepas ... Ramai yg baru korang n aku pun tak kenal. Yg lama aku n ngkorang semua pun kenal ...
1) Resign (Hajar SSCC)
2) Resign (Norhamidah SSCC)
3) Resign (ct Mariam SSCC)
4) Resign (MAHENDRE SSCC)
5) Resign (SURIANIE SSCC)
6) Resign (Norliza md Noor - SSCC)
7) Resign (md Saifullah - SSCC)
8) Resign (Kartini Abd Talib FMCC)
9) Resign ( Rohana SSCC)
10) Resign (sivagala SSCC)
11) Resign (Nornaimah FMCC)
12) Resign ( Shatiroh FMCC)
Malam ni kita uploaded gambar .. lupa bawa kabel lah....

Comin up nanti adalah gambar2 RnR yg berlansung kemarin 1July09 kat Centre Penang .. meriah sungguh... Bob bila ko nak upload gambar dari kamera .... Tunggu ...

Jun 26, 2009

BAck end SSCC kehilangan 2 lagi staff

Sekali lagi jamuan makan dibuat..tapi kali nie...bukan
aku yg buat tapi orang lain yg buatkan....Just simple tapi best......yg turut
serta ialah en.jailai....unty lai dan semua ahli process department....dan tak
dilupakan juga ialah team leader... once again thanks sebab buat jamuan nie...Yang
paling bestnya en jailani sanggup buka posa sebab buat makan-makan...best gila
dapat BOSS macam nie...So jomlah kita tgk picture-picture yang sempat diambil
masa makan makan tue....So kali nie memang banyak juga staff yang tinggalkan call
centre...kali nie...backend hiang 2 lagi staff...









Updated

I have update more foto :
:: GatherAtTranformers
:: JerejakWitFMCCGilrs

Checked out

-------------------------------------------------------------------------------------------Jom Update aktiviti - hantarkan account GMAIL anda ke reunion100@gmail.com n update aktiviti anda sama ada anda EX 100CC / atau masih di 100CC.Hantarkan account GMAIL Nama dan keterangan ANDA.- Login dan Posting - KeeP In ToacH
-------------------------------------------------------------------------------------------

Jun 25, 2009

Selamat Hari Lahir Muda

790626 wish him @ fakarul@tm.com.my or in comment
-------------------------------------------------------------------------------------------
Jom Update aktiviti - hantarkan account GMAIL anda ke reunion100@gmail.com n update aktiviti anda sama ada anda EX 100CC / atau masih di 100CC.
Hantarkan account GMAIL Nama dan keterangan ANDA.
- Login dan Posting - KeeP In ToacH -
------------------------------------------------------------------------------------------

Jun 24, 2009

Jom Pi Tengok Transformer

Nampaknya semua dah sepakat tadi kat CC100 untuk Gi tengok Tranformers - REVENGE OF THE FALLEN Esok malam 24 JUN 09 kat Perangin. Cam Biasa Bob Akan ambil tempahan. Jumpa kat sana...



-------------------------------------------------------------------------------------------
Jom Update aktiviti - hantarkan account GMAIL anda ke reunion100@gmail.com n update aktiviti anda sama ada anda EX 100CC / atau masih di 100CC.
Hantarkan account GMAIL Nama dan keterangan ANDA.
- Login dan Posting - KeeP In ToacH -
------------------------------------------------------------------------------------------

Jun 21, 2009

Surianie dah tinggalkan 100

Akhirnya salah seorang lagi staff di SSCC penang telah pun menghabiskan tugasnya sebagai CSR di call centre 100.siapa lagi kalau bukan SURIANIE SAMSUDIN...Kalau nak tahu cerita selanjutnya..click on this web:
http://apaceritabaru.blogspot.com/

Jun 20, 2009

Join Blog, Next Reunion, New Layout, Profile Updated.


Salam Semua...
New Layout
1st cheked the new layout .. hope uuuu all like it.
Profiles
Teruskan update profile saemasa ke semasa.. kalu ada geng lain heboh2kan lah...
view profile Here .... atau links kat sebelah kiri tu...
Seperti Biasa ..
******************************
Batch Nama Email Ctc No Other Online adds Address diperlukan .. email pada reunion100@gmail.com
*****************************
JOIN BLOG
Disini saya ingin menjemput anda untuk bersama2 untuk posting / menulis dalam blog ini.
Jadilah Updater bersama. Macam mana ? berminat untuk posting ....
1) register gmail (kerana blogspot adalah gmail services)
2) Email kan detail anda -*Siapa Anda *alamat G Mail anda *Batch anda - reunion100@gmail.com
3) Tunggu jemputan reunion100 dari email - login untuk aktifkan .. then selamat posting.
**note.. sila labelkan post anda dengan nama anda agar Label / Ketegori manageble..
kalu dah post nanti tahulah apa itu label.
Editor,
azzam.ismail

Jun 12, 2009

Pofiles


Salam Semua,
Menjelang lagi 1/2 tahun pertemuan seterusnya REUNION100, kita nak mula aktifkan semula makluman, berita, aktiviti dsb agar pertemuan seterusnya dapat kita dapat Ramaikan lagi Penyertaan dan Heboq kan lagi aktiviti REUNION.
Bagi yang yang dah lama tak masuk jengok Blog Reunion100, elok-eloklah berbuat demikian. Kita akan cuba update kan apa2 jua berita sekerap mungkin. Seket2 pun Sebelun sekali .. InsyaAllah.
Gambar
Buat yang lama dah tak jengok Blog, Kita telah upload gambar2 Reunion ke FotopagesReunion di http://reunion100.fotopages.com/. Juga beberapa aktiviti tak rasmi yang telah dijalankan sebagai permulaan nak hangat - hangatkan lagi Blog ini.
Aktiviti Terbaru
Terbaru saudari Izawati kita ada buatkan cadangan untuk Kerumah Shahril & Ikin untuk Ziarah mereka yang baru lahir. Berita ni telah diupdate oleh saudari Sueriani kita.
Sumbangan Berita / aktiviti Diperlukan
Semua dialu-alukan untuk sumbangankan apa-apa berita / aktiviti berkenaan Rakan2 Reunion atau aktiviti sendiri yang ingin dikongsi bersama-sama Blog Reunion100. Jika nak sumbangkan aktikal menarik pun dialu-alukan. Email jer ke email reunion100@gmail.com. InsyaAllah akan dipostkan secepat mungkin.
Profile Update
Dalam kesibukkan, sempat buka semula profile Reunion100 yang telah dikumpul dalam pertemuan yang lepas. Rupanya tak banyak yang isi. Walaupun yang hadir lebih ramai. Profile telah diupdate dalam worksheet untuk kegunaan geng reunion semua. Ia telah dibahagikan ikut Batch2 kemasukan kita ke Call Centre 100. Semua untuk dialu-alukan untuk update Profile tu dengan hantar email ke reunion100@gmail.com.
******************************
Batch :
Nama :
Email :
Ctc No :
Other Online add : (blog, ym, friendster, myspace, facebook dll)
Address :
*****************************
At least tak ada contact penuh, ada jumlah orang dan nick name dari setiap batch pun jadilah. So kita boleh updated.
Sebagai contoh - batch saya adalah pada 3 Mac 2006 - ada 30 orang tp ada sekitar 5 contact sahaja dapat update. yang lain semua dah lost....
Sila klik di sini untuk download profile.
Emailkan aktiviti
Mulai sekarang semua aktiviti / berita dari Blog akan saya email jika terdapat post baru berdasar dari Semua contact dari Profile yang ada. So sangat penting semua profile updated.

editor;
reunion100@gmail.com
Blog : http://azzamismail.blogspot.com/

Jun 9, 2009

Jom Melawat Kedah!!!

JOM KE KEDAH...dengar macma sempoi ja..heheheh..ada sesiapa yang nak join???boleh hubungi izawati...erm nak kemana...macam-macam ada yoo...So for those yang nak join sila laporkan diri anda seperti butiran diatas:
Date : 13th June 2009
Transport : sendiri punya la...
Contact : http://profiles.friendster.com/20225500

p/s: berhati-hati di jalan raya

May 27, 2009

Foto Updated

Foto Updated !!!
JOM PI BUKIT MERAH & REUNION 100 - Final Update
check out the foto at - Reunion100 Fotopages

>> REUNION 100 (Final Updated) @ FOTOPAGES <<

May 19, 2009

Jom Pegi ....Bukit Merah


Atas permintaan satu aktiviti tak Rasmi, Jom Pi Bukit merah akan diadakan pada,
Hari : Sabtu
Tarikah : 23/5/2009

Bagi yang ingin join bolehlah contact Mr. Zam : 0194460466

May 14, 2009

Picture on first reunion

Reunion100->> FotoPages <<-- Click

antara picture-picture yang diambil ketika berlangsungnya REUNION 100 yang pertama diadakan di TM Resort Penang...Buat masa sekarang nie upload nie jer,,,tunggu yer,,nanti ada lagi saya upload....


May 13, 2009

Baby boy for Sharil & shikin

Tahniah kami ucapkan kepada pasangan bahagia sharil & shikin sebab dah dapat baby boy...ala sweetla...comel sangat??? Baby nie nama dia IRFAN...nanti bawak dia melawat kami kat call centre..hehehe....baby untuk generasi call centre..hehehe...Tahniah....

ini mama & papa dia....
ini baby irfan....ngantukla...
nak tido dulu...
comelnyer...

Feb 1, 2009

reunion d'day


Agaq-agaq...tak terlewat kot utk ucapkan..Terima kasih pada semua yg hadir utk menjayakan ReUnion 100.............Ma sihh...pd komen2 yg Gitu-Gitu...Walaupun agaq bz ckit...blogger pun xsempat nak upload pic lg...Ok.....act seterusnya..........act perkelahan di AAir Terjun.....any Idea???.....dlm perbincangan dlm bln 5...................panas..panas..panas....