Activities Notes

Activities Notes :
STATUS : LATEST / CURRENT Activities | Title : Activity @ SEDIM 08102011 | Masa & Tarikh : 11:00AM 8 Oktober. | Tempat : Lata Air Deras Sedim, Kedah Darul Aman. | Aktiviti : Berbentuk Perkelahan, BBQ ..  More Info ...

Jun 21, 2009

Surianie dah tinggalkan 100

Akhirnya salah seorang lagi staff di SSCC penang telah pun menghabiskan tugasnya sebagai CSR di call centre 100.siapa lagi kalau bukan SURIANIE SAMSUDIN...Kalau nak tahu cerita selanjutnya..click on this web:
http://apaceritabaru.blogspot.com/

3 comments:

azzam.ismail said...

hhuuuuu
* Hijrah untuk kehidupan yg lebih baik untuk kita
* Allah dah atur dimana n kemana kita. Dia tahulah apa yg terbaik n mana yg terbaik untuk kita.
* Tawakkal n istikamah..
* jgn tiggal solat walau dimana kita berada
* Sue send me gmail email u kat I at reunion100@gmail. I add u as authours .. update any about ur self kat blog ni...

pu3sarah said...

a very good luck kt tempat baru..semoga dirahmati Allah sentiasa...
***jgn lupa keep in touch*** ;P

Anonymous said...

kita melangkah kehadapan lagi setapak.. itu adalah permulaan yang lain untuk hidup yang lebih sempurna..

-apa yg aku tulis ni.. ahak..-

~Mrkayzach~