Activities Notes

Activities Notes :
STATUS : LATEST / CURRENT Activities | Title : Activity @ SEDIM 08102011 | Masa & Tarikh : 11:00AM 8 Oktober. | Tempat : Lata Air Deras Sedim, Kedah Darul Aman. | Aktiviti : Berbentuk Perkelahan, BBQ ..  More Info ...

Jul 11, 2009

BBQ FieStA


:: INFo ::
TARIKH : 16 August 2009
TEMPAT : BEACH - Sebelum JT Jerejak (Maps)
MASA : Boleh lah Berkumpul dari Jam 11AM
BBQ Dijangka bermula thg Hari

.. SEMUA ADALAH DIJEMPUT ..
* ETIKA PEMAKAIAN - MENUTUP AURAT & SOPAN *
* PERGAULAN - DIJAGA antara BUKAN MUHRIM *

:: MENU * SPONCOR * PRODUCED ::

BBQ Ayam : OK .. BERES *
BBQ Daging : ? * Jagung : ?

* Sosej Daging Burger dll : In Progress
* Junk Food :OK .. BERES
* Mineral Water :OK .. BERES
* Drinks : ?
* sandwich : ?
* Gift :?
* Permainan : In Progress
Peralatan BBQ : OK
* Pingan, Sudu, Cawan, Plastic Sampah, Tikar *

: PARCITIPANT :
- counting in progress -


:: ACTIVITI * AGENDA ::
:: Libur
:: Aktiviti n Permainan

:: Bentuk j/k (jawatankuasa) untuk urusan dan
perbincangan
reunion100 seterusnya

16 comments:

mrkayzach said...

aku setuju untuk buat BBQ.. konon2nya nak makan besar la kan sebelum puasa.. tapi mcm AL yang puasa x cukup pun boleh jgak la makan bagi makin besar perut kan..haha~

cuma aku risau aku xdapat nak join la kalau hari ahad.. hari sabtu xdak masalah..

so harap consider sama la orang jauh2..hehe~

chow~

surianie samsudin said...

saya nak buat game cam hari tue..kali nie ok punya..hari tue sebba kerja..barang tak cukup..plz plz..plz

panda said...

ayie akan pergi!!!

ala k.z blah la..mai la weh..bley men perut ang...

pu3sarah said...

setuju ngan k.zach..consider ler ngan org2 jauh ni...huhu...
ayie ko xpelah..kentut pun dgr...haha

Anonymous said...

Nak join sgt2..
hari sabtu please...dah 2 kali reunion kami x dpt join nih...hrp2 boleh la kali ni,tu pon kalo korg boleh tukar ke hr sabtu.

::shikin & shahril::

Anonymous said...

Actually this not Reunion100 - The Annual Reunion100 - The Anual Reunion100 tu adalah pd 1,2,3Jan2010 ni .. "BBQ FieStA" ni just ACtiViTY kerana budak2 kat CalL CenteR Bising X ada ActiVITY Lansung... Ujung ANUAL Reunion100 jer .. Plus tujuan Sebenar ActiVITY kerana nak Dapatkan/Kumpulkan sebanyak mungkin ParticipanT - or sebgai PROMoTION untuk ANUAL REUNION100 nanti Lebih GempaQ Ramai Giler ... WHY AHAD ? - Target PROMOTE ni adalah pd Budak2 CalL center tengah kerja Sekarang (Current). Sebagaima yg semua tahu sambutan REUNION100 yg lepas dari Current workers yg kat CalL CenteR100 sangat tidak memuaskan. SO it will still will be on SUNDAY. Anyway we are very sooweeyy... The jangan LUPA kita PENUHkan ANNUAL Reunion100 pada 1,2,3 JAN 2010 ni... K..

eyzah said...

weh buatla ari sabtu.....aku nak join jugak...aku pun dah duk jauh neh.....huahahhaha

eyzah said...

weh request....kalu de program besar-besaran plzla msg aku...aku kdg2 x sempat tgk blog ni...and aku rasa ada juga yang sewaktu dengan aku...wakakaa

sabun said...

dgn ini aku mengumumkan setuju ler dgn kayzach n sarah sbb kecian yg jauh2 nk join...atleast bt sabtu, ahad diorg dah boleh balik state masing2...kan kan kan.....hehehe

mrkayzach said...

kawan2..
disebabkan korang semua setuju jg2 untuk buat hari ahad..

jadi aku ambik jln peyelesaian lain.. aku ambik cuti hari isnin (17hb) untuk join korang.. huhu~

aku boleh balik penang...walaupun kjap...

Anonymous said...

mmmmmmmmmmm.....

Buku said...

Whatever lah ...
sampai petang jer kan .. then petang aku terus balik naik bas malam aku tido jer dlam bus... aku akan join ...
tq,

eyzah said...

to everybody yang enjoy bbq.....aku nak join tapi de hal plak kat kepala batas.....hahahaa....

pu3sarah said...

x bole nk join ler sbb wat hr ahad..aku x bole blk coz isnin tu xleh cuti ada xhibition...kalu sbtu myb bolelah kot..then ahad blk KL blk..huhu

mrkayzach said...

berita sedey... huhu~

aku terpksa cancel plan aku...

ada aktiviti kat KL..

Maaf sesngat...

pu3sarah said...

to those yg join BBQ ni this sunday..njoy u guys then update ler pe2 ttg 2nd reunion nxt year tu e.g: sape committee nyer...last but not least gmbar jgn lupa upload...haha

p/s: sori xleh join..huhu..cedih ni