Activities Notes

Activities Notes :
STATUS : LATEST / CURRENT Activities | Title : Activity @ SEDIM 08102011 | Masa & Tarikh : 11:00AM 8 Oktober. | Tempat : Lata Air Deras Sedim, Kedah Darul Aman. | Aktiviti : Berbentuk Perkelahan, BBQ ..  More Info ...

Jul 1, 2009

Updated

Currently Mr. Kayzach have been added as Authors/Members of REUNION100 BLOG . Mr. Kayzach Profile . Boleh contact @ Mrkayzach@gmail.com. Mr. Kayzach boleh updated members news..etc... from menara rebong dan sewaktunya. Please contact him if u all nak update anythings ...



Also updated adalah beberapa blog2 member yang aku baru dapat terjah url2 mereka .... zahari aka zahari & Azlin dah tak keja sini. Blog2 diaorang masih masih kat sini.

ShahrulHairin.Ahmad NoorMazira.Noor Shatiroh.Saad Zahari-Panda Azlin.Kamaruddin


Profile menggalakkan. Setakat ni belum updated lagi yang terbaru.


Ramai sungguh yg resign bulan lepas ... Ramai yg baru korang n aku pun tak kenal. Yg lama aku n ngkorang semua pun kenal ...
1) Resign (Hajar SSCC)
2) Resign (Norhamidah SSCC)
3) Resign (ct Mariam SSCC)
4) Resign (MAHENDRE SSCC)
5) Resign (SURIANIE SSCC)
6) Resign (Norliza md Noor - SSCC)
7) Resign (md Saifullah - SSCC)
8) Resign (Kartini Abd Talib FMCC)
9) Resign ( Rohana SSCC)
10) Resign (sivagala SSCC)
11) Resign (Nornaimah FMCC)
12) Resign ( Shatiroh FMCC)
Malam ni kita uploaded gambar .. lupa bawa kabel lah....

Comin up nanti adalah gambar2 RnR yg berlansung kemarin 1July09 kat Centre Penang .. meriah sungguh... Bob bila ko nak upload gambar dari kamera .... Tunggu ...

No comments: