Activities Notes

Activities Notes :
STATUS : LATEST / CURRENT Activities | Title : Activity @ SEDIM 08102011 | Masa & Tarikh : 11:00AM 8 Oktober. | Tempat : Lata Air Deras Sedim, Kedah Darul Aman. | Aktiviti : Berbentuk Perkelahan, BBQ ..  More Info ...

Jun 26, 2009

BAck end SSCC kehilangan 2 lagi staff

Sekali lagi jamuan makan dibuat..tapi kali nie...bukan
aku yg buat tapi orang lain yg buatkan....Just simple tapi best......yg turut
serta ialah en.jailai....unty lai dan semua ahli process department....dan tak
dilupakan juga ialah team leader... once again thanks sebab buat jamuan nie...Yang
paling bestnya en jailani sanggup buka posa sebab buat makan-makan...best gila
dapat BOSS macam nie...So jomlah kita tgk picture-picture yang sempat diambil
masa makan makan tue....So kali nie memang banyak juga staff yang tinggalkan call
centre...kali nie...backend hiang 2 lagi staff...









Updated

I have update more foto :
:: GatherAtTranformers
:: JerejakWitFMCCGilrs

Checked out

-------------------------------------------------------------------------------------------Jom Update aktiviti - hantarkan account GMAIL anda ke reunion100@gmail.com n update aktiviti anda sama ada anda EX 100CC / atau masih di 100CC.Hantarkan account GMAIL Nama dan keterangan ANDA.- Login dan Posting - KeeP In ToacH
-------------------------------------------------------------------------------------------

Jun 25, 2009

Selamat Hari Lahir Muda

790626 wish him @ fakarul@tm.com.my or in comment
-------------------------------------------------------------------------------------------
Jom Update aktiviti - hantarkan account GMAIL anda ke reunion100@gmail.com n update aktiviti anda sama ada anda EX 100CC / atau masih di 100CC.
Hantarkan account GMAIL Nama dan keterangan ANDA.
- Login dan Posting - KeeP In ToacH -
------------------------------------------------------------------------------------------

Jun 24, 2009

Jom Pi Tengok Transformer

Nampaknya semua dah sepakat tadi kat CC100 untuk Gi tengok Tranformers - REVENGE OF THE FALLEN Esok malam 24 JUN 09 kat Perangin. Cam Biasa Bob Akan ambil tempahan. Jumpa kat sana...



-------------------------------------------------------------------------------------------
Jom Update aktiviti - hantarkan account GMAIL anda ke reunion100@gmail.com n update aktiviti anda sama ada anda EX 100CC / atau masih di 100CC.
Hantarkan account GMAIL Nama dan keterangan ANDA.
- Login dan Posting - KeeP In ToacH -
------------------------------------------------------------------------------------------

Jun 21, 2009

Surianie dah tinggalkan 100

Akhirnya salah seorang lagi staff di SSCC penang telah pun menghabiskan tugasnya sebagai CSR di call centre 100.siapa lagi kalau bukan SURIANIE SAMSUDIN...Kalau nak tahu cerita selanjutnya..click on this web:
http://apaceritabaru.blogspot.com/

Jun 20, 2009

Join Blog, Next Reunion, New Layout, Profile Updated.


Salam Semua...
New Layout
1st cheked the new layout .. hope uuuu all like it.
Profiles
Teruskan update profile saemasa ke semasa.. kalu ada geng lain heboh2kan lah...
view profile Here .... atau links kat sebelah kiri tu...
Seperti Biasa ..
******************************
Batch Nama Email Ctc No Other Online adds Address diperlukan .. email pada reunion100@gmail.com
*****************************
JOIN BLOG
Disini saya ingin menjemput anda untuk bersama2 untuk posting / menulis dalam blog ini.
Jadilah Updater bersama. Macam mana ? berminat untuk posting ....
1) register gmail (kerana blogspot adalah gmail services)
2) Email kan detail anda -*Siapa Anda *alamat G Mail anda *Batch anda - reunion100@gmail.com
3) Tunggu jemputan reunion100 dari email - login untuk aktifkan .. then selamat posting.
**note.. sila labelkan post anda dengan nama anda agar Label / Ketegori manageble..
kalu dah post nanti tahulah apa itu label.
Editor,
azzam.ismail

Jun 12, 2009

Pofiles


Salam Semua,
Menjelang lagi 1/2 tahun pertemuan seterusnya REUNION100, kita nak mula aktifkan semula makluman, berita, aktiviti dsb agar pertemuan seterusnya dapat kita dapat Ramaikan lagi Penyertaan dan Heboq kan lagi aktiviti REUNION.
Bagi yang yang dah lama tak masuk jengok Blog Reunion100, elok-eloklah berbuat demikian. Kita akan cuba update kan apa2 jua berita sekerap mungkin. Seket2 pun Sebelun sekali .. InsyaAllah.
Gambar
Buat yang lama dah tak jengok Blog, Kita telah upload gambar2 Reunion ke FotopagesReunion di http://reunion100.fotopages.com/. Juga beberapa aktiviti tak rasmi yang telah dijalankan sebagai permulaan nak hangat - hangatkan lagi Blog ini.
Aktiviti Terbaru
Terbaru saudari Izawati kita ada buatkan cadangan untuk Kerumah Shahril & Ikin untuk Ziarah mereka yang baru lahir. Berita ni telah diupdate oleh saudari Sueriani kita.
Sumbangan Berita / aktiviti Diperlukan
Semua dialu-alukan untuk sumbangankan apa-apa berita / aktiviti berkenaan Rakan2 Reunion atau aktiviti sendiri yang ingin dikongsi bersama-sama Blog Reunion100. Jika nak sumbangkan aktikal menarik pun dialu-alukan. Email jer ke email reunion100@gmail.com. InsyaAllah akan dipostkan secepat mungkin.
Profile Update
Dalam kesibukkan, sempat buka semula profile Reunion100 yang telah dikumpul dalam pertemuan yang lepas. Rupanya tak banyak yang isi. Walaupun yang hadir lebih ramai. Profile telah diupdate dalam worksheet untuk kegunaan geng reunion semua. Ia telah dibahagikan ikut Batch2 kemasukan kita ke Call Centre 100. Semua untuk dialu-alukan untuk update Profile tu dengan hantar email ke reunion100@gmail.com.
******************************
Batch :
Nama :
Email :
Ctc No :
Other Online add : (blog, ym, friendster, myspace, facebook dll)
Address :
*****************************
At least tak ada contact penuh, ada jumlah orang dan nick name dari setiap batch pun jadilah. So kita boleh updated.
Sebagai contoh - batch saya adalah pada 3 Mac 2006 - ada 30 orang tp ada sekitar 5 contact sahaja dapat update. yang lain semua dah lost....
Sila klik di sini untuk download profile.
Emailkan aktiviti
Mulai sekarang semua aktiviti / berita dari Blog akan saya email jika terdapat post baru berdasar dari Semua contact dari Profile yang ada. So sangat penting semua profile updated.

editor;
reunion100@gmail.com
Blog : http://azzamismail.blogspot.com/

Jun 9, 2009

Jom Melawat Kedah!!!

JOM KE KEDAH...dengar macma sempoi ja..heheheh..ada sesiapa yang nak join???boleh hubungi izawati...erm nak kemana...macam-macam ada yoo...So for those yang nak join sila laporkan diri anda seperti butiran diatas:
Date : 13th June 2009
Transport : sendiri punya la...
Contact : http://profiles.friendster.com/20225500

p/s: berhati-hati di jalan raya