Activities Notes

Activities Notes :
STATUS : LATEST / CURRENT Activities | Title : Activity @ SEDIM 08102011 | Masa & Tarikh : 11:00AM 8 Oktober. | Tempat : Lata Air Deras Sedim, Kedah Darul Aman. | Aktiviti : Berbentuk Perkelahan, BBQ ..  More Info ...

Aug 22, 2009

Uploaded FOTO BBQ

Salam semua. Updated dah upload foto BBQ dari bob camera. Namun tak dapat lagi upload dari camera Sue kerana limited space 50MB permonth.
So bulan depan pun dah nak sampai, akan upload lagi lepas ini.
http://www.flickr.com/photos/reunion100/sets/72157621983227281/

BBQ FOTO - BOB CAMERA

Part 1 hanya dapat upload gambar dari camera bob dahulu kerana storage limited 50MB sebulan.
FOTO BBQ FIESTA di galeri Flikrs

Aug 17, 2009

Noraliza M.Rusdi BABY

Just nak update Ija's baby for News kt Reunion 100...

Nama : Muhammad Sufi Hakim Bin Mohd Nor Azam
D.O.B : 7 May 2009











Aug 15, 2009

BBQ The Makin


Bagi mereka yang tak dapat pergi ke BBQ nanti jangan sedih sebab kita masih ada annual Reunion100 Ujung Tahun Nanti.
Bagi yang hadir diucapkan selamat ber BBQ / Berjumpa dan berhati-hati dalam perjalanan datang dan pergi.
Persediaan duit kutipan ditangan last RAbu lepas adalah sebanyak 12082009 RM350.00.
Kelmarin sabtu 15082009 Bob, Zam, Fad, Miza dah pergi beli brg2 kat tesco. Barang at around RM120.69 dan ayam mineral dan kordial at RM 152.83. Ada balance dalam RM47 untuk perbelanjaan luar jangka.
Buat kawan2 yang hadir jngan lupa bawalah sedikit sumbangan makanan2 iklas dari semua maklumlah kita ni ala2 NGO mana ada peruntukan.
See All ...




Aug 8, 2009

BBQ FIESTA

Updated .. BBQ FIESTA

Setakat Ini setelah tidak mendapat sambutan dari anggota SSCC, Majoriti telah cadangkan agar kutipan dibuat bagi memenuhi danlebih meriahkan Aktiviti. Antaranya :-

*Kutipan : RM10 untuk setiap peserta
* Setiap peserta adalah sangat digalakkan untuk membawa tambahan dan sumbangan makanan sendiri untuk menambah koleksi2 bahan yang sedia ada.

Kutipan dan senarai nama akan mula dibuat pada 10 August 2009 (isnin). Sekitar RM400 jumlah tidak rasmi akan dapat dikumpul dikira cukup banyak untuk menampung kos aktiviti. Kira mewah lah jugak.

Jumlah peserta yg sedia ada adalah 40 orang dan jumlah yang akan hadir dijangka sekitar 60 Orang

Updated .. New blog.. News

Satu blog tambahan untuk updated informasi berkenaan apa2 berita tentang rakan2 dan juga aktiviti telah diwujudkan. Ini bagi menampung pertambahan maklumat dan untuk elakkan pertindihan dan communication break.

url : http://reunion100-news.blogspot.com

Seperti biasa adalah amat digalakkan bagi yang berminat untuk register sebagai blogger untuk posting berita2 terkini /gosip2 terkini tentang rakan2 aktivi2 rakan REUNION100.

Blogreel rakan2 akan dimuatkan dimana satu kolum akan paparkan berita2 terkini dari blogest rakan2, setting mana yang paling terkini updated blog akan posting mereka akan berada ditempat yang teratas.

Side blog terbaru ni akan gunakan minima templet untuk mudahkan modifikasi.

tq,
editorial...