Activities Notes

Activities Notes :
STATUS : LATEST / CURRENT Activities | Title : Activity @ SEDIM 08102011 | Masa & Tarikh : 11:00AM 8 Oktober. | Tempat : Lata Air Deras Sedim, Kedah Darul Aman. | Aktiviti : Berbentuk Perkelahan, BBQ ..  More Info ...

Nov 17, 2009

Next REUNION100 GATHERING

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera semua,


Sudah kembali lagi REUNION100 GATHERING dicadangkan pada 1,2 dan 3 januari.
MAKLUM BALAS dari semua diharapkan untuk idea2 yang mantop.
Antara yang perlukan perbahasan semua adalah seperti berikut :

Tarikh : Dicadangkan pada 1, 2 dan 3 HB Jan 2010.
1 hb jumaat untuk berikan lebih ruang pada mereka dari KEDAH untuk
berkumpul lebih awal dan jalankan aktiviti / Gather dahulu. Kesempatan ini juga
boleh diambil yg lain untuk cuti awal dan bersama. (apa kata org Kedah ?)
2 hb adalah hari Rasmi untuk aktiviti2 Utama dijalankan.
3 hb aktiviti akhir cth bersantai, meeting next Gather dll ...

Tempat : Sri Intan Tg Bungah (Penang) near to a beach

DANA : Dicadangkan antara RM 20 - RM 25.
Perbelanjaan utama adalah untuk JAMUAN, SOUVENIRS, HADIAH & AKTIVITI.

PENGINAPAN : Bagi yang berminat untuk bermalam - 2 rooms apartment
(Besar dan masih selesa jika nak sumbat 10 orang)
Sri Intan Tg Bungah (Penang) near to a beach
Tempahan awal : 50% after discount Rate TM Staff (SMS pada Azzam))
VIP Suite : RM 165
Management Suite : 140
Executive Suite: 115

AKTIVITI : Terbuka untuk Cadangan

..............................................................................................................................................................

9 comments:

mrkayzach said...

This from my email..
sy rasa ptt pertimbangkan..

Sy sokong klu buat kat tmpat lain..
x kesah la kat mane2 pun..
so adil la untuk semua.. sm2 pergi ke tmpat percutian..
baru best.. konvoi sm2.. set tmpat jmpa then grak g sekali. perh.. baru best..

by the way.. no heart feeling yek..

Pokcik said...

Salam Semua,

Hua2 ... First of all there is no organizer ... just pioneer buka jalan supaya semua dapat gather dan reunite back ... so there no hard feelin ok. There is no such things as organizer cuma usaha dan gerakkan saja. usaha tangga kejayaan.

2. Sambutan memanglah nampak hambar... sumua nya kerana usaha juga. Sambutan tetap ada, nampak saja kurang, paling busuk pun
dalam 30 orang mesti adalah ... insyaAllah.
Cakap tentang sambutan ni peranan sebenarnya dimainkan setiap dari kita. Paling ringkas gerakkan dalam batch kita sendiri.

3. Lokasi lain ... yup tak ada masaalah... cuma kena adalah tuan rumah yang usahakan, survey dan rancangkan. Lokasi, tempat menginap, food,
kos, aktiviti, organize peserta dan sambutan ... Mau mesti murah dan memuaskan ...
Pokcik kat utara ni boleh pakcik usahakan ... pasti happening ... dalam kesibukkan setakat ni lah saja lokasi yg dapat diusahakan.
Lagipun asal kerja dari utara ... tempat jatuh lagi dikenang ... ujan batu dinegeri sendiri ... macam dah x ingat jalan nak pulang yoep ...
Apa2 pun cakap saja tak cukup ... CADANGAN mesti kena lengkap diusahakan pencadang.... amacam...

wsalam ...

.MISS_SHASHA. said...

salam..

aku nak join gak..wat la kat tganu huhu..sana pun best gak..

surianie samsudin said...

saya nak sponcer utk 50pack hadiah cerderahati....ikhlas dari red gincu...

pu3sarah said...

Salam...
pe cerita plan Reunion ni???

sabun said...

aku xboleh cuti sbb aku tgh tanggung kerja jd dilarang dan ditegah utk cuti..lepas bulan januari br boleh cuti lor....im sori....

Mohammad Kamarul Zaini said...

guys.. awat senyap ja ni.. jadi ka gathering?

pu3sarah said...

hmmm....rasa2 cm mmg dah x jadik nih... :-(

mrkayzach said...

np senyap je ni.. xkan adeh.. aku nak turun penang pun x smpat la.