Activities Notes

Activities Notes :
STATUS : LATEST / CURRENT Activities | Title : Activity @ SEDIM 08102011 | Masa & Tarikh : 11:00AM 8 Oktober. | Tempat : Lata Air Deras Sedim, Kedah Darul Aman. | Aktiviti : Berbentuk Perkelahan, BBQ ..  More Info ...

Dec 1, 2008

1st 100 reunion

1st 100 reunion
AGENDA : 1st 100 reunion lastupdate:21/1/2009
http://reunion100.blogspot.com <-- leave commet here - log
using gmail account

~~ SELAMAT BERKUMPUL ~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Perhatian !!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1 Tempahan bilik TM Resort telah dibuat
* untuk kegunaan peserta bujang lelaki perempuan
* RM 135/room - staff price - management room
* Chek in/out 12PM 31.1.09/12PM 1.2.09

2 Ada sesiapa nak sponser air meniral tak ?
* Dalam 2 dozen ker ?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tarikh : 31 Januari 2009 - 1 Februari 2009 (1 Feb hari wilayah)
Tempat : TM Resort Penang
Masa : 10AM (31.01.2009) - 12PM (01.02.2009)
(masa start kumpul ubah ke jam 10AM - then start tentatif dalam lepas zohor
jam 2PM)

Sila hubungi : azzam (019-4528551)
03-22467058
reunion100@gamail.com.my <-- send email here




Nama yang Sudah Comfirm :

1 Bob (rizam)
2 Topek (taufik)
3 Zam (surieyani)
4 Azzam
5 Norfadilah
6 Palambigai
7 Iza Wahida
8 Sharul (fs)
9 Kamariah
10 Iza
11 Tasha
12 Azmi
13 Sharil
14 Ikin
15 J (faizal)
16 Dayah (DAIA)
17 Nadirah - dah lepas ke srwk ni (kpli)
18 P3 Sarah
19 Iwaz
20 Tija
21 Acu
22 Jijah
23 Naimah
24 ayie@panda
25 K-rol
26 .. ader banyak lagi ni .. aku terlupa ..pls remind me








32 comments:

shikin said...

weh hari ahad kat kedah kena keja..nak amek cuti x bole sbb x cukop staf.
bole join pon time 31 jan tu je lah.kalo bole buat la ptg. sbb mlm sah2 dah nak kena blk sbb sok nyer kami keja...
amcm bole ka?

**shahril&shikin**

100 REUNION said...

boleh .. boleh diushakan ..
lagi pun tentatif belum buat..
Ari jumaat start pun boleh bagi yang nak mai awal .. Lagi pun aku pun cuti ari tu ... tq for the info .. kita akan update nanti ..

azzam-fad

pu3sarah said...

azzam...apsal tarikh kt masa tu lain...konfius nnt...

100 REUNION said...

Betui juga... Cik Pu3sarah ... kita datang tak... abang ..... datang tau....

panda said...

macam mana pun xpa...janji jalan je..
ada nyanyi..lompat tinggi...rejam lembing pun best..datang la

100 REUNION said...

Salam Maal Hijrah buat semua tatapan Blog Reunion 100..
Syukur kehadrat Illahi,julung2 kalinya kita dapat mengadakan pertemuan pertama utk meraikan sesama sendiri bg yg pernah bekerja di Contact Center TM...
Dikesempatan ini, kami mengalu-alukan kepada semua rakan sahabat dikenali utk turut sama turun padang bg memeriahkan lagi "1st 100 Reunion".

panda said...

yaya marilah sama2 kita menjayakannya

KEDAH MAJU 2010

pu3sarah said...

tuan pengerusi..
ape prkembgn reunion 100 ini...dah ada idea ker nk wat pe... :)

shikin said...

insyaallah kami pi ari jumaat stay kat sana sampai sabtu, aci x?
tgk ar satgi ka, kami booking bilik kat sri intan.
x sabaq nya...

**shahril & shikin**

panda said...

weh apa cerita nni..??

panda said...

weh apa cita?

pu3sarah said...

tulah pe cite wei...
cam xgerak pun...kawan2 cpt ler kasi buah fikiran yg bernas tu...

100 REUNION said...

sscc onehundred to pu3sarah
show details 10:52 PM (0 minutes ago) Reply


Jalan2 .. aper lak tak jalan...

Program tetap ada jangan risau .. cuma tak dibincangkan reramai sebab kesibukan.
Kita tengah cari tukang buat air .. makan-makan tu dah in progress...
Cuma yang ringan2 kita akan minta collection kat sana / bawa dari masing.
* juga in progress - sesi photography, biography kedatangan/peserta (kita buat e-book) & contact - untuk sesi yg seterusnya yg lebih mantap, kalu ada video ok gak , meeting untuk untuk anual reunion / aktiviti future,
chat space / ym jer lah, ada member yg nak support gift - kalu jadi lah, dan beberapa aktiviti permainan - insyaAllah.

TQ,

surianie samsudin said...

ooi manusia sekelian alam//
kalau nak buat aktiviti buatlah game...
- cari jaws dalam laut
- kutip buah nyok...
- kira pasir di tepi pantai
- hambat obor-obor..
- tunggu ombak berhenti
- tangkap tapak sulaiman,masukkan dalam timba kemudian keringkan dan buat keychain..

amacam ok tak plan aku nie..hahaha..ADA BERANI MAILAH TRY...FIGHT!!!!!!

100 REUNION said...

Ok lah ... Kawan2 ...cik surianie kita dan zam akan plan permainan2 unuk reunion ni nanti ... amacam sahut semua sedia sahut cabaran ...?

eyzah said...

gempaq...weh bawalah hadiah setiap orang kiter kiter tukar2 hadiah, malam try bincang dengan hotel maybe bleh buat makan malam yang simple and karok ker....hopefully i can come..huhu....

eyzah said...

cadangan:

-each person bring one present and kiter tarik undi nama orang.
- kiter kutip duit and do a small dinner.
-xtvt pantai yang menarik..or else kiter buat poco-poco...hehehehehe
aku ajarkan nak tak...hehehehehe...kepada ibu mengandung paling senang sebab cepat beranak....
surianie jadi pembantu aku menyanyi lagu sambil aku ajaq menari...hahahhahah....
-doakan aku takda persembahan pada tarikh tersebut...kalau tak meraung aku tak dapat join hampa...
-weh fad 1/2/08 aku cuma dapat spend until 11.00am coz aku ada hal 1 pm tapi area penang jugak...

eyzah said...

pasal makan for picnic...i suggest every person bawa makan sendiri nak...kalau kiter nak buat bbq malam so pagi we do simple picnic with havoc xtvt...

- sandwic
- meehoon or nasi goreng kampung
- nugget
- air
- snack
- fruits
- pinggan kertas and cawan kertas
itu cuma cadangan but if we do bbq pagi tuh pun takda hal...
tija tanya aku nak bayar duit kat sapa?bila?

azam tolong masukkan nama kerol...aku tak lulus masukkan nama ar..haha..thanks..

100 REUNION said...

bbq bob kata nak sponser ...
azzam-fad ada ar buat something maybe rendang & mihun guren .. yg lain kita bawa lah sama2 apa yer .. tak cukup sama2 topup kat sana nanti ... rasanya kita dah ada gift (cam door gift gi tuu). hadiah boleh jugak ... nanti aku tanya org2 ka sini.
p'mainan ... sudah ada aturan .. kat sendiri dirahsiakan .. arap2 gempak ... tp dlm siang / petang lah .. malam kita sembang2 jer lah .. nanti ada yg naik antu ...

shikin said...

-game tu bior ler sesuwai utk aku sama yer..
-iza hg nak aku terbanak awai ka weh???sampai ati...
-pastu mcm cdgan eyzah utk each person bring one present and kiter tarik undi nama orang tu, dicadangkan kita cari hadiah yg harganya lebih kurang sama.karang ada lak yg tak pueh ati ngan adiah yg derang dpt...aci x?
-kalo setuju sila bg range price yg sesuwai yer kwn2...

100 REUNION said...

dah book bilik ...

pu3sarah said...

door gift dah konfem...
td br g amik...

panda said...

hadiah around RM 5- 11 ok la weh tukaq2 la

karok ka?
aku nak nyanyi ...

aku skang dah jadi penari boria jbtn perangkaan...hahahaah

dan hari ahad aku ada tournament bowling ...jadi aku kena gerak awai..tp malam tu aku ada disana..

eyzah said...

heheheh
penari boria tengkorak hidup hahahaha

boleh gak ayie jadi penari boria pakai spek besaq macam ku milikmu, suar tain baju kat dalam biaq angkat sampai bawah buah dada ang...huahahahha..
cnfm meriah giler...huahahhaha

panda said...

btoi la iza...sapa cerita nih??

Anonymous said...

Karox set rumah hang kan dasyat...
bawa mai lah...
aku tak perasan adiah bawa sorang satu... ramai tak dapat info... ingat tak payah kot...

sabun said...

aku pn agak xpyh ler tukar2 hadiah tue...ramai xtau...aku pn xtau....

panda said...

xpayah buat apa2 benda dah selamat dah pun...apa2 pun MC pada hari tuh mmg cun..dapat mengawal crowd dgn jayanya...diharap lepas ni kita dapat bergather2 lagi..




"tell all your friends"

pu3sarah said...

ha'a dah slamat pun...lps ni kasi gempaq lagi...hehe...

MC hari tu perasan suka enterprem jer...haha...

panda said...

apa kata
http://zahari-panda.blogspot.com/

panda said...

saya rasa kalau nak di air terjun kena carik yg kemudahan elok dan baik punya ...

senang
mudah

dan yg org ramai la...


tp xtau di mana
haha

pu3sarah said...

hmm...btol..btol..btol...